Нашите услуги

ArchDesign Lab. разработва проекти по интериорен дизайн. Нашите професионалисти ще придадат уникален. комфортен и уютен облик на Вашия дом. Ще ви консултираме за всеки детайл за да постигнем резултатите, които ще си поставим заедно.

1. АРХИТЕКТУРНО ЗАСНЕМАНЕ:
Това е важен етап, в който се вземат всички реални размери /винаги има разминавания с архитектурата, а всеки сантиметър е важен/ на помещенията. Заснемането предотвратява бъдещи грешки, което спестява време, нерви и финансови средства.
2. РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ:
В етапа на комуникацията и срещите ни уточняваме най-функционалните и добре изглеждащи варианти за всяко помещение. Тук е момента, в който решаваме къде да бъде фурната/ниско или високо/, колко голям да бъде телевизора, хладилникът двукрилен ли ще бъде и ще има ли място такъв и т.н
3. ИДЕЕН ПРОЕКТ:
След като сме направили консултация с Вас и сме уточнили линията, която ще следваме, започваме работата по Вашият проект. Първата стъпка е изготвянето на 3D визуализации, които обсъждаме и в етапа на работа променяме, ако има нужда. След като сте потвърдили избраният вариант преминаваме към следваща стъпка – работен проект/чертежи/.
4. РАБОТЕН ПРОЕКТ /ЧЕРТЕЖИ/: Това е важен етап, в който се вземат всички реални размери /винаги има разминавания с архитектурата, а всеки сантиметър е важен/ на помещенията. Заснемането предотвратява бъдещи грешки, което спестява време, нерви и финансови средства.
5. АВТОРСКИ НАДЗОР За да се получи Вашият проект по най-добрия начин, е хубаво хората, които са го изготвили да проследят целият процес по изпълнението му, като координират работата на строителните работници, избраната мебелна фирма и всички останали подизпълнители.